2017 Best Model için manken arıyoruz!

2017 Best Model için manken arıyoruz!

2017 yılında düzenlenecek olan Best Model yarışmasında yer almak ister misiniz? mankenlik modellik ajansları olarak her yıl kadromuzda yer alan isimleri bu yarışmaya dahil eden ve 2 sene önce birinci olan Berk Atan’ı kendi kadrosunda tutan firmamız, bu noktada ise yeni isimlere şans tanıyabilmek adına burada! Siz de yarışmalarda yer alarak kendinizi ispatlamak ve bu sayede Türkiye’de tanınan bir model adayı olma fırsatlarına doğrudan ulaşmak ister misiniz?

Pek çok kişi tarafından model ve oyunculuk ajansları kapsamında çalışan firmamız, elde etmiş olduğu başarılar ile beraber kıstasını her daim daha üst seviyeler de tutmuştur. Alanında önemli bir yere sahip olan ve sizlere kaliteli çalışma ortamları yaratan firmamız, bu sayede ise mankenlik modellik ajansları olarak yeni yüzlerin tamamını ön planda tutabilmek adına kendisini geliştirmektedir. Hemen siz de bir tıkla başvurularınızı yapmak ve kadromuzda yer alan bir isim haline dönüşebilmek adına bizlerle kontak kurabilirsiniz.

Model adaylarımıza oyunculuk yapma şansları veriyoruz!

Model ve oyunculuk ajansları olarak bu yıl kadromuzda yer alan pek çok model adayını TV dünyasına kazandırdık. Reklam filmlerinin yanı sıra dizilerde de yer almalarına aracılık eden cast ajans firmamız, bu tip bir çalışma ile Türkiye’nin en iyi ajansı konumunda yer almaktadır. üstün hizmetlerimizi ele almak, oyunculuk tecrübesi elde etmek isteyen adaylara şans tanıyan firmamız, kendisini geliştirmekten de hiçbir şekilde geri kalmamaktadır.

Bu hizmetler sayesinde öne çıkan bir oyuncu adayı olmanın yanı sıra, mankenlik modellik ajansları adı altında kendinizi ispat etme fırsatlarını da tarafınıza ulaştırmaktayız. Türkiye’nin en iyi ajansı olarak isimlendirilen firmamız, bu sezon toplamda 80 farklı ismi, 50 farklı projeye sunmayı başaran ve Türkiye’de bu rakamı ilk defa elde eden casting ajansı olarak adını tarihe yazdırmıştır. Siz de hemen model ve oyunculuk ajanslarına başvuru yapmaktan geri kalmayın!