Reklam filmi ajanslarına kayıt başladı!

Reklam filmi ajanslarına kaydolmak ve ajansımızın bir parçası olmak ister misiniz? Türkiye’de birçok kişi tarafından ortak tercih olarak görülen ajansımız, 10 yılı aşkın süredir projelere oyuncu ve model desteği sağlamaktadır. Bu noktada ise yeni yüzlere şans tanıyan ve sizleri sektöre kazandırma konularına ilişkin hizmetler sunan ajansımız, var olan ajans bünyesindeki oyuncu ve modeller için çeşitli çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Büyük reklam ajansları olarak yaptığımız çalışmalar ile beraber sizleri hep bir adım önde tutmaktayız! Hemen siz de kayıtları tamamlamak ve ajansımıza doğrudan dahil olabilmek açısından bizi tercih etmekten geri kalmayın. Alanında lider olan ajansımız, farklı departmanlar üzerinden sizlerden gelen talepleri incelemekte ve kayıt işlemlerinizi buna istinaden tamamlamaktadır. Reklam filmi ajansları olarak aynı zamanda dizi, sinema filmi, model ve manken çalışmaları, tiyatro gibi birçok alana da kişi sunumlarını gerçekleştirmekteyiz.

Ünlü TV kanallarında kendinizi gösterin!

Büyük reklam ajansları olarak sizlere ünlü TV kanallarında kendinizi gösterme fırsatları sunan ve bu sayede öne çıkmanıza olanak tanımak bakımından yardımcı olan ajansımız, bu noktada yaptığı çalışmalar ile beraber her daim sizleri kaliteli bir noktaya çekmektedir. Hemen siz de firmamız ile iletişime geçerek başvurularınızı iletebilir, bu sayede ajansımıza ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Onay alan oyunculara doğrudan CV oluşturuyor ve aynı zamanda profesyonel olarak fotoğraf çekimlerini de kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz.

Günümüz standartlarında önem kazanan ve yaptığı çalışmalar ile beraber sizleri her daim destekleyen ajansımız, reklam filmi ajansları olarak her geçen gün taktir toplamaya devam ediyor! siz de projelerin yıldızı olmak ve aynı zamanda kendinizi gösterebilmek açısından bizimle iletişime geçmeyi ihmal etmeyin. Türkiye’de birçok oyuncu ve model adayı, ilk çalışmalarını bizimle sağlayarak sektör de kalıcılık elde etme fırsatlarına ulaştı! Büyük reklam ajansları olarak sizleri de kadromuza dahil etmekten ve çalışmalardan faydalanmanıza yardımcı oluyoruz.