2017 yılında 40 oyuncuyu projelere dahil ettik!

2017 yılında 40 oyuncuyu projelere dahil ettik!

Ajanslardan oyuncu olanlar olarak pek çok kişi tarafından ortak tercih konumunda yer alan firmamızın bir parçası olmak ister misiniz? 2017 yılı itibariyle 40 farklı oyuncusunu çeşitli projelere dahil eden firmamız, elde ettiği bu başarı neticesinde de kişilerin ortak tercihi olarak görülmektedir. Siz de kadromuzda yer alma fırsatları elde etmek ve kendinizi çeşitli işlerde göstermek adına hemen bizimle kontak kurmayı ihmal etmeyin.

Ek olarak oyuncu ajansları başvuru İstanbul alanında önem arz eden işlere sunumlarınızı yapan ve bu kapsamda sizleri destekleyen firmamız, çıtasını çok daha üst alanlara taşıyabilme neticesinde de araştırmalarına devam etmektedir. Yoğunlukta olarak projelere doğrudan dahil olabilmeniz ve aynı zamanda öne çıkan işlerde boy göstermeniz bakımından çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ajanslardan oyuncu olanlar kapsamında bu yılın en çok tercih edilen firması konumunda yer alıyor, sizlere hitap eden işleri en kısa sürede kestiriyoruz!

Onlarca farklı menajerimiz ile hizmetinizdeyiz!

Ajansımız, kadrosunda barındırdığı onlarca farklı menajer ile beraber sizlere uygun rol seçimlerini yapma hususunda kendisini geliştirmektedir. Bu denli köklü çalışan ve pek çok oyuncu adayının önemli işlerde rol almalarına yardımcı olan firmamız, oyuncu ajansları başvuru İstanbul olarak hem oyuncu, hem de model yetiştirmeye devam ediyor! Siz de kadromuzda yer alarak çeşitli işlerde kendinizi gösterebilir ve üstün projelerde rol alma fırsatlarına doğrudan erişebilirsiniz.

Kadromuzu bu alanda geliştirmek ve yeni yüzlerin öne çıkmalarına ilişkin çalışmalar sunabilmek adına emin adımlar atmaya devam etmekteyiz. %100’E kadar önemli bir yer edinen ve aynı zamanda öne çıkan iş sunumlarını gerçekleştiren firmamız, tüm bu başarıları ile beraber ajanslardan oyuncu olanlar yetiştirme konusunda 1 numaradır! Sizleri de yeni yüz olarak sektöre kazandırmak ve önde gelen işlerde boy göstermenizi sağlamak bakımından buradayız! Tercihinizi hemen yapın, oyuncu ajansları başvuru İstanbul kadromuzda yıldızlaşma şansları elde edin.