2018 yüz modeli olmak ister misiniz?

2017 yüz modeli olmak ister misiniz?

Yüz modelliği başvuru formu üzerinden ajansımız ile kontak kuran tüm kitlelere kadromuzda yer alma fırsatları vermekteyiz. Her geçen gün daha fazla oyuncu adayı tarafından ilgi gören ajansımız, farklı departmanlar üzerinden model ve manken sunumlarını gerçekleştirme hususunda da araştırmalar yapmaktadır. Bu hizmet anlayışları sayesinde tanınan bir isim olabilmek ve aynı zamanda kendinizi geliştirmek adına tercihinizi bizlerden yana kullanmayı ihmal etmeyin.

Kadromuzda yer alan isimlerin hem modellik, hem de oyunculuk yapabileceği zeminler hazırlıyoruz. Böylelikle pek çok projede boy gösterebileceğiniz gibi, aynı zamanda ise tanınan bir star olma yolunda emin adımlarla ilerleyebileceksiniz. Dizi film iş ilanları arayan oyuncu adayları, bu yıl 10’dan fazla diziye oyuncu sunumları yapan ajansımız ile çalışmak ve aynı zamanda ana cast olarak projelere dahil olabilmek adına bizlerle iletişime geçmektedir. Yüz modelliği başvuru formunu hemen indirin, eksiksiz doldurun ve ajansımız kadrosunda yer alın.

TV filmlerine yeni yüzler kazandıracağız!

Bilindiği gibi TRT projeleri, TV filmleri alanında çok sık çalışmalar yapmaktadır. Biz de dizi film iş ilanları olarak sizlere bu kapsamda hizmet olanakları sunmak ve öne çıkan bir oyuncu adayı konumuna ulaşabilmeniz hususunda çalışıyoruz. Türkiye standartlarında ise oyuncuların büyük bir bölümü, geniş ağ bağlantılarına sahip olan ajanslar ile çalışabilme konusunda araştırmalarını sürdürmektedir.

Hemen siz de yüz modelliği başvuru formu ile beraber Türkiye’de isim olan casting firmamızın bir parçası olun. 2018 yılı itibariyle reklam filmleri ve katalog çekimleri için model sunumları yapan ajansımız, herhangi bir yaş sınırlaması koymamakla beraber; ajansımızın kadrosunda yer alacak olan isimler için herhangi bir boy sınırlamasını da sunmamaktadır. Bu tip bir çalışmayı doğrudan ele almanız ve aynı zamanda dizi film iş ilanları kategorisinde ise ajansımız ile çalışma olanaklarını değerlendirmeniz bakımından hemen bizimle iletişime geçmekten geri kalmayın.